Frankfurters 

Unox Frankfurters zijn gekruid volgens authentiek Duits recept en dat proef je. Ideaal om snel een lekkere, makkelijke maaltijd mee te maken! 

Onze Frankfurters, eigenlijk uit de kluiten gegroeide knakworsten, zijn gemaakt volgens traditioneel slagersrecept in het Brabantse Oss. Hiervoor gebruiken we alleen die ingredienten die nodig zijn om een lekker, sappig worstje te maken. Daarom zijn deze Frankfurters bereid met varkensvlees met de unieke Unox-kruiding, die bestaat uit met zorg geselecteerde specerijen. Hierbij worden geen toegevoegde smaakversterkers gebruikt. Met deze heerlijke Unox Frankfurters weet je zeker dat je iets goeds op tafel zet! Voor een extra groot broodje knakworst als lunch of stevig tussendoortje.

Probeer ook eens onze hotdogs, bockworsten of XXL knaks op een broodje!

Al 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Wij geloven dat de lekkerste producten alleen gemaakt kunnen worden van de beste ingrediënten en daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze producten. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox producten. Over het ontstaan van de merknaam Unox gaan verschillende verhalen.

De een beweert dat iemand eens bedacht heeft om Unilever, Oss en Ox (Engels voor os) samen te voegen tot Unox. En anderen zweren dat de naam een uitkomst is van een prijsvraag onder werknemers. Hoe het ook zij, vanaf 1937 worden onder de merknaam Unox de lekkerste vleesproducten gemaakt.

We maken niet alleen worst, maar ook soep, knaks, snacks en sinds kort zelfs vegetarische gehacktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen.

 
Ingrediënten Worst: Varkensvlees 80%, water, aardappelzetmeel, zout, rundercollageen, stabilisator (E451, E452), rookaroma, nootmuskaatextract, paprikapoeder, korianderzaad, peper, antioxidant (E301, rozemarijnextract), aroma, conserveermiddel E250. Opgiet: Water, zout. 
Zo maak je de Frankfurters klaar In een pan: Bij voorkeur de worsten langzaam in het vocht verwarmen zonder ze te laten koken. In de magnetron: Leg de worsten op een afgedekt bord (niet tegen elkaar) en verwarm deze gedurende ca. 2½ minuut bij 450 Watt. Laat de worsten ca. 1 minuut in de magnetron staan alvorens ze te serveren. 
unox boerenkool mittens

UNOX & DUURZAAMHEID

Bij Unox gebruiken we zoveel mogelijk duurzaam geteelde groenten voor een overheerlijke smaak!

Meer over duurzaamheid