Skip to:
AddThis is disabled because of cookie consent
De ruim 4 borden Tomaten-Crèmesoep is een van de heerlijke soepen van Unox. Als oer-Hollands merk is Unox van alle Nederlanders. We houden van lekker eten en gebruiken hiervoor alleen de lekkerste en beste ingrediënten. We gebruiken duurzaam geteelde groenten, zo groeien onze tomaten bijvoorbeeld op een open veld en worden ze onder de zon gerijpt. Daarom maken wij de beste soepen al sinds 1957.
Dit zijn niet alleen de klassieke soepen die u van ons gewend bent, maar we blijven vernieuwen zodat er voor ieder wat wils is. Klinkt lekker toch? Gelukkig is de soep zo klaar! Doe de inhoud van dit blik in een pan en voeg daaraan ruim één blik (600 ml) water toe. Verwarm de soep al roerend totdat deze kookt, maar niet laten doorkoken.
Probeer het ook eens op deze manier! Voeg wat Italiaanse kruiden toe zoals basilicum of oregano. Om het af te maken kun je de soep serveren met wat geraspte kaas. De soep is zonder water ook te gebruiken als basissaus voor een pasta- of ovenschotel.
Unox is daarom al 80 jaar onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. We maken niet alleen soepen, maar ook rookworsten, knaks, snacks en zelfs vegetarische gehaktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen. Dat kan alleen maar Unox zijn!
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.