Vegetarische balletjes in satésaus 

Unox vegetarische balletjes in satésaus zijn heerlijk van smaak en structuur en een bron van proteine. Lekker bij de borrel, een pastagerecht of voor een dagje zonder vlees 
Maak kennis met de Unox vegetarische balletjes in satesaus. De vegetarische balletjes zijn heerlijk van smaak en structuur en komen in een rijke, mild-pittige satesaus. Unox vegetarische balletjes in satesaus zijn lekker om te serveren voor bij de borrel, op een broodje of om op tafel te zetten of bij een rijstgerecht zoals bijvoorbeeld nasi. Ook als je eens een dagje geen vlees wilt eten zijn deze vegetarische balletjes heerlijk. Ze zijn gemaakt op basis van erwten en tarwe en zijn een bron van proteine. Bovendien is het gemakkelijk om de balletjes klaar te maken: klaar in een handomdraai, even opwarmen in een pannetje of in de magnetron! Al meer dan 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Wij geloven dat de lekkerste producten alleen gemaakt kunnen worden van de beste ingredienten en daarom werken we continu aan het verbeteren van onze producten. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van unox-producten. Over het ontstaan van de merknaam Unox gaan verschillende verhalen. De een beweert dat iemand eens bedacht heeft om unilever, oss en ox (engels voor os) samen te voegen tot unox. En anderen zweren dat de naam een uitkomst is van een prijsvraag onder werknemers. Hoe het ook zij, vanaf 1937 worden onder de merknaam Unox de lekkerste producten gemaakt. 
Ingrediënten: Saus 62% (water, geroosterde PINDA 12%, ketjap (suiker, melasse, sojasaus (water, SOJA-EIWIT, TARWE, zout), water, azijn, zout, TARWEZETMEEL, natuurlijk aroma (bevat TARWE)), plantaardige oliën (raapzaad, SOJA), sambal (rode peper, water, zout, azijn, gemodificeerd maïszetmeel), EIGEEL, uipoeder, zout, gemodificeerd maïszetmeel, knoflook, gember, geconcentreerd citroensap, gistextract, aroma, suiker, laoswortel, komijn). Vegetarische balletjes 38% (erwteneiwit, TARWE-EIWIT, pastinaak, ui, TARWEBLOEM, verdikkingsmiddel (E461, E425, E407) , zonnebloemolie, aroma, zuurteregelaar (E326, E262), suiker, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen, champignonextract, psylliumvezel, dextrose, raapzaadolie, gist, gistextract, zout, kruiden, gerookte paprika, glucosestroop, zuurteregelaar (E508), aroma. 
Zo maak je de balletjes klaar: IN EEN PAN: Doe de balletjes met saus in de pan. Verwarm ze langzaam op middelhoog vuur, zonder de saus te laten koken. Regelmatig roeren. IN DE MAGNETRON: Verwarm de balletjes met saus in een afgedekte schaal gedurende 4-5 minuten op 600 watt. Tussentijds eenmaal roeren. 
unox boerenkool mittens

UNOX & DUURZAAMHEID

Bij Unox gebruiken we zoveel mogelijk duurzaam geteelde groenten voor een overheerlijke smaak!

Meer over duurzaamheid