Skip to:
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Snijd het knakworstje in de lengte in vieren en snijd de repen in kleine stukjes.
Roer de courgette met de worst, het ei, de crème fraîche, de kaas, de oregano en peper en eventueel zout naar smaak door elkaar.
Snijd de plakjes deeg in vieren. Druk de kleine plakjes deeg in de holletjes en schep in elk holletje een lepeltje van het courgettemengsel.
Bak de courgettetaartjes in de voorverwarmde oven in ± 15 min. lichtbruin en gaar. Eet ze warm of lauwwarm.
Lekker onder andere bij broccolisoep, tomatensoep, pompoensoep, groentesoep, kerriesoep, linzensoep en kippensoep.
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.